Udmeldelse mv.

Gældende fra januar 2015.

Anmodning om udmeldelse afleveres skriftligt til kassereren Povl-Erik Høxbroe, evt. via e-mail.

Bemærk: Man skal der ud over selv opsige hvad man har af abonnement hos Stofa. Er man ikke i en bindingsperiode, i sine aftaler med Stofa, så kan man opsige med én måneds varsel, plus indeværende måned. Normalt har Stofa ingen bindingsperiode ud over dette, men check selv dine aftalevilkår hos Stofa.

Det nye, gældende fra januar 2015, er at opsigelsesfristen af foreningsmedlemskabet nu følger opsigelsesfristen hos Stofa.

Frakoblingen vil ske snarest, eller efter aftale, og der sker ingen refusion for den tabte periode. For servicen at frakoble faktureres kr. 695,-.

Adressen står herefter noteret som passiv medlem i en periode på maksimum to år, hvorefter der igen vil være fuld oprettelsesgebyr ved eventuel ny tilkobling.

Se også Vedtægter §6

Binding

Foreningen binder dig ikke til et fortsat medlemskab. Men vær opmærksom på om du er omfattet af forhold, hvor du ikke kan opsige medlemskabet:

Hvor det er boligejeren eller en forening der har en aftale med fællesantennen på vejne af beboerne, da er det samme som kan opsige aftalen. Områder kan være omfattet af lokalplaner, fx. om ikke at have antenne og parabol på bygningerne. Der kan være regler i din bolig- eller grundejerforening, som sætter grænser for alternative muligheder.

Når du frakobles fællesantennen så mistes signalforbindelsen til, hvad du eventuel måtte have af abonnement i TV via fællesantennen. Bredbånd og IP-telefoni via fællesantennen fordrer ligeledes at tilkoblingen til fællesantenneanlægget er intakt og at have det fordrer medlemskabet i foreningen.

Ved udmeldelse via vores kasserer Povl-Erik Høxbroe skal man endvidere selv opsige hvad man måtte have af abonnement hos Stofa. Check dine aftalevilkår hos Stofa. Flytter du til en adresse, hvor Stofa også er repræsenteret, da eventuel check med Stofa KundeService om du kan medflytte dit abonnement og lånte udstyr fra Stofa.

Bemærk: Medlemskabet i antenneforeningen er knyttet til boligadressen. Det kan ikke medflyttes.