Nyheder

DR1 vil gerne høre fra dig, hvis du ikke kan synge.

6. november 2019

I Danmark har vi en stor tradition for at synge – ikke kun til festlige eller sociale lejligheder. Fællessang bliver dyrket som aldrig før, og det er ikke kun for hyggens skyld, men også fordi der er så mange fordele ved at synge.

Læs mere

Ny dokumentarserie fra TV 2: ’Mysteriet om Pedal-Ove’

5. november 2019

TV 2 sætter fokus på den historiske drabssag om Pedal-Ove i en ny dokumentarserie, der får premiere torsdag 14. november på TV 2 og TV 2 PLAY.

Læs mere

Danmark rundt med Melvin K. og Ole H.

5. november 2019

Har Melvin Kakooza og Ole Henriksen egentlig noget tilfælles? Melvin er noget så usædvanligt som en jysktalende dansker med afrikanske rødder, og Ole er udlandsdansker med amerikansk accent. Og ja, de har noget tilfælles.

Læs mere

DR1 sender rollinger på plejehjem

4. november 2019

Syv ældre har sagt ja til at medvirke i et fire-ugers eksperiment, hvor otte børnehavebørn skal besøge dem på plejecenteret.

Læs mere

Ny og forbedret Stofa Tv-boks

4. november 2019

Stofa’s nyeste tv-boks giver dig alt på et sted, i en ny og bedre brugeroplevelse. Med Stofa Tv-boksen får du alt dit indhold samlet ét sted. Tv-boksen samler dine tv-kanaler, streamingtjenester, streamingarkiver med udsendelser, film og serier og du kan selvfølgelig leje de sidste nye film og finde et stort udvalg af apps og spil i…

Læs mere

Maya Ilsøe til TV 2 Fiktion

23. oktober 2019

Hovedforfatteren på flere af de helt store DR Drama-succeser i de seneste 15 år skal fra 1. november være kreativ producer hos TV 2 Fiktion, blandt andet med fokus på fiktionsserier målrettet til seere og brugere mellem 20 og 30 år.

Læs mere

Joakim Ingversen quizzer om børnefjernsyn

23. oktober 2019

’Hvem var det nu vi var’ fejrer Ramasjangs 10 år

Læs mere

Fyrtårn bliver flyttet – og du kan følge med

21. oktober 2019

Tirsdag rykker 11 medarbejdere fra DR Nordjylland til Rubjerg Knude Fyr for at dække flytningen af det gamle fyr, der er ved at styrte i havet.

Læs mere

TV 2 forlænger e-sport-rettigheder til ESL og DreamHack

18. oktober 2019

TV 2 har indgået aftale med Modern Times Group MTG AB’s (MTG), der står bag de store og prestigefyldte e-sport-turneringer ESL og DreamHack, om de danske rettigheder til disse turneringer.

Læs mere

Populære DR-dukker og -rekvisitter er taget på slotsophold

18. oktober 2019

Flere af DR Byens populære figurer og dukker er taget på slotsophold til efter nytår.

Læs mere