Nyheder

Fællessang vender tilbage på fredag

19. oktober 2020

’Fællessang – hver for sig’ opstod i foråret som en ny måde at synge sammen og være fælles på i en tid, hvor rigtig mange sad hjemme hver for sig grundet corona.

Læs mere

TV 2 ZULU fylder 20 år – og sætter tv-rekorder i en tid, hvor brandet i høj grad lever digitalt

13. oktober 2020

TV 2 ZULU har gennem fire-fem år arbejdet benhårdt for, at ZULU-brandet møder sin unge målgruppe digitalt – og det er lykkedes.

Læs mere

ZULU og Rainbow Business Danmark sammen om årets mangfoldighedsfest

28. september 2020

TV 2 ZULU sender prisuddelingen ’Rainbow Awards’, som hylder mangfoldigheden og alle, der gør en forskel for LGBT+ miljøet.

Læs mere

Vil du være publikum til ‘Alle mod 1’?

28. september 2020

Har du lyst til at opleve værterne Mads Steffensen og Joakim Ingversen, når de står i spidsen for ‘Alle mod 1’ – quizzen, hvor aftenens deltager dyster mod hele Danmarks befolkning i kampen om den helt store præmie?

Læs mere

Solen skinnede på TV 2s nye krimiserie

13. august 2020

Siden slutningen af juni har et stort hold skuespillere og produktionsfolk haft base i Hvide Sande, som lægger både navn og location til TV 2s nye krimiserie, der får premiere i 2021.

Læs mere

Thomas Vinterberg og Zentropa bag ny stor dramaserie på TV 2

13. august 2020

‘Familier som vores’ bliver en familiesaga i seks afsnit. Det bliver Thomas Vinterbergs første tv-serie, og dramaserien er en dansk familiesaga, hvor Thomas Vinterberg foretager tankeeksperimentet:

Læs mere

Sofie Linde griber den røde mikrofon

7. august 2020

I år griber Sofie Linde den legendariske røde mikrofon som vært på ZULU Comedy Galla, der bliver afholdt i Operaen 26. august og sendt på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september 2020.

Læs mere

900 ’dårlige’ sangere meldte sig til ny programserie

5. august 2020

Hvor mange melder sig i grunden, hvis man i et opslag på dr.dk skriver: ’DR1 vil gerne høre fra dig, hvis du ikke kan synge’?

Læs mere

Melvin Kakooza og Christine Feldthaus prøver Løkken

10. juli 2020

Standup-komikeren Melvin Kakooza og verdensdamen Christine Feldthaus har været tvunget i karantæne i ugevis.

Læs mere

Seersuccesen ‘Sygeplejeskolen’ starter optagelser til ny sæson

25. juni 2020

TV 2 CHARLIEs successerie ‘Sygeplejeskolen’, der er solgt til flere lande, går nu i optagelse til tredje og fjerde sæson på Sankt Hans Hospital i Roskilde.

Læs mere