Nyheder

Casper og Frank åbner døren til ‘Klovn’ 8

26. januar 2021

Optagelserne til en ny sæson af Danmarks mest populære komedieserie ‘Klovn’ går om kort tid i gang, og den nye sæson, som er nummer otte i rækken og består af otte afsnit, får premiere på TV 2 PLAY til sommer.

Læs mere

Ny DR-serie ser på fordomme og tabuer hos unge piger

18. januar 2021

Med Anna Lin som vært dykker den nye programserie på Ultra – ‘Alle de andre’ – ned i de mange spørgsmål man som pige kan tumle med i alderen 12-14 år.

Læs mere

VM i håndbold 2021 – en anderledes slutrunde

12. januar 2021

I dagene 13.-31. januar er det tid til VM i herrehåndbold. Den store slutrunde foregår denne gang i Egypten og bliver afholdt på trods af corona-udfordringer.

Læs mere

Coronaen har ændret på vores medieforbrug

12. januar 2021

Coronapandemien har ændret på vores dagligdag det seneste år, og den har også haft stor betydning for vores medieforbrug. På en række områder har danskernes medievaner ændret sig markant – i hvert fald for en periode.

Læs mere

Over halvdelen af danskernes sportssening foregår på TV 2s kanaler

11. januar 2021

Med en ny sportskanal, TV 2 SPORT X, har TV 2 i 2020 øget sin andel af danskernes forbrug af tv-sport.

Læs mere

DR åbner i dag kanal på DRTV dedikeret til hjemmeskoling

11. januar 2021

Hjemmeskoling er igen blevet en realitet for rigtige mange forældre i Danmark, hvilket presser mange familier i en i forvejen svær corona-tid. Ligesom i foråret 2020 udvider DR derfor fra i dag, mandag, sine skolerelaterede tilbud.

Læs mere

TV 2 SPORT og Badminton Danmark forlænger aftale

17. december 2020

Danske badmintonfans skal fortsætte med at stille ind på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, når de vil se badminton fra blandt andet VICTOR Denmark Open, RSL DM og RSL Final 4.

Læs mere

’Riget’ vender tilbage

17. december 2020

’Riget’ I og II blev produceret for DR i 1994 og 1997 og var banebrydende inden for dansk serieproduktion. Serien trak stor opmærksomhed i Danmark såvel som i resten af verden for sit originale take på hospitalsserien.

Læs mere

Melvin bliver vært på ‘X Factor – live’

15. december 2020

Sofie Linde er gravid og går på barsel, og derfor bliver Melvin Kakooza vært på liveprogrammerne i ‘X Factor’.

Læs mere

DR Pigekoret må aflyse årets julekoncert på grund af corona

10. december 2020

DR Pigekorets julekoncert søndag den 13. december, der skulle finde sted i Koncerthuset uden publikum og sendes ud live i cirka 85 biografer, er nu aflyst på grund af corona.

Læs mere