Nyheder

‘Huset’: Ny stor dramasatsning om et fængsel på vej

23. august 2022

Optagelserne er netop gået i gang på ny, stor DR-dramaserie – ’Huset’, der får premiere i efteråret 2023.

Læs mere

’Kontant’ ser på snyd for millioner med registreringsafgift

22. august 2022

I denne uges ’Kontant’ undersøger Jacob Kragelund, hvorfor salget af to helt ens motorcykler bidrager vidt forskelligt til statskassen.

Læs mere

Cykelfesten fortsætter på DR

12. august 2022

Næste kapitel i en historisk dansk cykelsommer er klar til at blive skrevet, når PostNord Danmark Rundt for 31. gang ruller gennem landet fra tirsdag den 16. til lørdag den 20. august.

Læs mere

Casper og Frank er tilbage med ny sæson af ‘Klovn’

4. juli 2022

Den nye sæson består af otte afsnit og har fået overskriften ‘Senfølger. Det betyder ikke, at det er en sæson fuld af corona, men refererer mere til, at Franks liv er en lang række af senfølger – konsekvenser af hans handlinger.

Læs mere

Nyt DR-tema retter blikket mod ’Danskere i verden’

23. juni 2022

Gennem årene har tusindvis af danskere rykket teltpælene op og draget ud i verden for at bosætte sig. Nogle af lyst, andre af nød.

Læs mere

Anders W. Berthelsen er tilbage i ny sæson af ‘DNA’

1. juni 2022

Anders W. Berthelsen vender tilbage som politikommissær Rolf Larsen i en ny sæson af den højspændte krimiserie ‘DNA’. Første sæson af den populære serie havde premiere på TV 2 i 2019, og sæson to får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 senere i 2022.

Læs mere

Medieaftale er et hårdt slag mod TV 2

25. maj 2022

Medieforhandlingerne startede med en ambition om en bred politisk aftale, der skulle skabe ro på medieområdet og styrke public service.

Læs mere

TV 2 styrker sine tilgængelighedstilbud

20. maj 2022

TV 2 udvider i løbet af det næste halvandet år sine tilgængelighedstilbud til danskerne væsentligt.

Læs mere

TV 2-dokumentar i to dele: ’Vores liv med autisme’

8. april 2022

TV 2 sætter fokus på børn med autisme og deres forældre, der kæmper for at få den hjælp, som deres børn har brug for. Det er i den todelte dokumentarfilm ’Vores liv med autisme’, der kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 – begge afsnit på TV 2 PLAY tirsdag 12. april. På…

Læs mere

DR sætter fokus på Grønland og Danmarks fælles historie

8. april 2022

Relationen mellem Grønland og Danmark har gennem årene været til kraftig debat, og spørgsmål om kulturforskelle, undertrykkelse, løsrivelse, økonomisk afhængighed og udenrigspolitiske interesser har gennem årene vakt diskussioner og stærke følelser.

Læs mere