Nyheder

Fem familier bliver ‘Årgang 2020’ på TV 2

31. januar 2020

Optagelserne til TV 2s nye dokumentarserie ‘Årgang 2020’ er allerede i gang. Produktionsselskabet er det samme, som i over 18 år fulgte familierne i ‘Årgang 0’ – en programserie, vi netop har sagt farvel til.

Læs mere

DR Vejret på farten i hele Danmark

31. januar 2020

Den 1. februar er det præcis to år siden, at DR Vejret flyttede til Aarhus og et nyt studie i Kulturhuset DOKK1. Baggrunden var, at DR ønskede at være mere tilstede i hele landet for at fortælle flere historier og vise flere billeder fra alle egne af Danmark.

Læs mere

Her er de 10 finalister i Dansk Melodi Grand Prix 2020

31. januar 2020

Alle sange er nu klar til Dansk Melodi Grand Prix i Royal Arena i København den 7. marts. Navne som Isam B og Sys Bjerre er blandt dem, som DR’s fagjury nu har udvalgt.

Læs mere

DR er klar med ny børneoplevelse i DR Byen

30. januar 2020

Alle børn får fremover mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med børnekanalen Ramasjangs univers og også at lære DR Byen bedre at kende. Det gør de, når DR Rundvisning fra den 1. februar lancerer den nye børneoplevelse ’Mig & Ramasjang’ i DR Byen.

Læs mere

Mænd og kvinder ser langt fra altid det samme i fjernsynet

30. januar 2020

I gennemsnit ser kvinder flow-fjernsyn i et kvarter mere end mænd hver dag, mens lidt flere mænd end kvinder streamer ugentligt. Nemlig 52 procent mænd mod 50 procent kvinder.

Læs mere

Jørgen de Mylius sprænger alle skalaer: Fejrer 57 år i DR onsdag

29. januar 2020

Med jævne mellemrum er der medarbejdere, der runder 25 år eller 40 år i DR. En sjælden gang 50 år.

Læs mere

Stærkeste afsnit af ’Badehotellet’ nogensinde

28. januar 2020

Aldrig tidligere har ’Badehotellet’ tiltrukket så stor en andel af seerne ved skærmene. 76 procent af dem, der havde tændt for tv mandag klokken 20, så ’Badehotellet’-premieren.

Læs mere

Resultatet er klar: Så meget blev der samlet ind til ’Danmark planter træer’

28. januar 2020

Der var stor opbakning, da TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening i september satte fokus på klimaet med indsamlingsshowet ’Danmark planter træer’. Her blev der samlet ind til at plante træer i Danmark og til at bevare rydningstruet skov, der kan opsuge og tilbageholde CO2 fra atmosfæren.

Læs mere

Forfatterne bag DR’s nye dramaserie har været i gang i tre år

28. januar 2020

Hvis målet med terror er at destabilisere et samfund, hvad er det så, der tidligere har stabiliseret det? Det dykker DR’s nye dramaserie ’Når støvet har lagt sig’ ned i, når seerne gennem 10 afsnit følger otte hovedkarakterer før, under og efter et terrorangreb på en restaurant i København.

Læs mere

Mozilla fjerner næsten 200 inficerede add ons til Firefox

27. januar 2020

Over de seneste par uger har Mozilla fjernet 197 addons til selskabets Firefox-browser, efter selskabet efter et review har opdaget, at de pågældende programmer alle har indeholdt skjulte og farlige funktioner.

Læs mere