Nyheder

Medieaftale er et hårdt slag mod TV 2

25. maj 2022

Medieforhandlingerne startede med en ambition om en bred politisk aftale, der skulle skabe ro på medieområdet og styrke public service.

Læs mere

TV 2 styrker sine tilgængelighedstilbud

20. maj 2022

TV 2 udvider i løbet af det næste halvandet år sine tilgængelighedstilbud til danskerne væsentligt.

Læs mere

TV 2-dokumentar i to dele: ’Vores liv med autisme’

8. april 2022

TV 2 sætter fokus på børn med autisme og deres forældre, der kæmper for at få den hjælp, som deres børn har brug for. Det er i den todelte dokumentarfilm ’Vores liv med autisme’, der kan ses på TV 2 PLAY og TV 2 – begge afsnit på TV 2 PLAY tirsdag 12. april. På…

Læs mere

DR sætter fokus på Grønland og Danmarks fælles historie

8. april 2022

Relationen mellem Grønland og Danmark har gennem årene været til kraftig debat, og spørgsmål om kulturforskelle, undertrykkelse, løsrivelse, økonomisk afhængighed og udenrigspolitiske interesser har gennem årene vakt diskussioner og stærke følelser.

Læs mere

Jakob Fauerby bliver ny vært på ’Fællessang’

29. marts 2022

Seerne kan trygt finde sangbøgerne frem fra hylden og begynde at varme stemmen op. Fredag den 22. april vender ’Fællessang’ tilbage på DR1 og DRTV.

Læs mere

OL i Beijing blev den tredje mest sete udgave af vinter-OL

21. februar 2022

Det gør en kæmpestor forskel for danskernes interesse for OL, om transmissionerne sendes på nationale kanaler som DR og TV 2, eller om de sendes helt eller delvis på mindre kanaler som Discovery.

Læs mere

Her er årets værter og finalister til børnenes MGP

11. februar 2022

DR løfter nu sløret for årets værter og de otte finalister, der skal stå på scenen til årets store musikfest for børn: MGP.

Læs mere

Leg blandt kronjuvelerne: DR’s ’Ramasjang Mysteriet’ flytter ind på Rosenborg

7. februar 2022

Man må sige, at det hører til de absolutte sjældenheder, at man kan lege blandt kronjuvelerne på Rosenborg Slot i København.

Læs mere

TV 2 er klar til vinter-OL med det største danske deltagerantal nogensinde

1. februar 2022

Med de olympiske vinterlege i Beijing i dagene 4.-20. februar er OL tilbage på TV 2s kanaler, som transmitterer vinterlegene på TV 2 PLAY og på de tre lineære tv-kanaler TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X samt nyhedsdækker på TV2.DK.

Læs mere

Store, danske TV 2-fiktionsserier på vej til seerne

13. januar 2022

En ny fiktionssæson på TV 2s kanaler indledes søndag 23. januar med en ny, dansk storfilm, der vises som miniserie i tre afsnit.

Læs mere